Wyrafinowane kombinacje najróżniejszych przypraw takich jak kardamon, kurkuma, kozieradka, kminek, curry i wiele innych. Różnorodność kulinarna Indii jest trudna do opisania, ale z pewnością każdy poszukiwacz nowych smaków znajdzie coś dla siebie. Indie to ogromna baza przepisów dla osób nie jedzących mięsa. Owoce, warzywa, rośliny strączkowe przyrządzane są na tysiące sposobów. Popularnymi daniami Indii są m. in. kurczak tandoori, pierożki samosa, kurczak tikka-masala oraz wszelkie dania z ciecierzycą.
Polecane produkty
Wybierz kategorię:
Wybierz markę:
Wybierz kraj pochodzenia:
Anyż gwiazdkowy, 50g
NGRIndieArtykuł nr: 21319 | 20x50g
Chili całe - ekstra ostre, 40g
NGRIndieArtykuł nr: 21302 | 20x40g
Chili grubo mielone - extra ostre, 800g
NGRIndieArtykuł nr: 21362 | 4x800g
Chili mielone - ekstra ostre, 100g
NGRIndieArtykuł nr: 21303 | 30x100g
Cynamon cały, 50g
NGRSri LankaArtykuł nr: 21316 | 20x50g
Cynamon mielony, 100g
NGRIndieArtykuł nr: 21342 | 25x100g
Garam Masala, 100g
NGRIndieArtykuł nr: 21305 | 30x100g
Imbir w proszku, 100g
NGRIndieArtykuł nr: 21311 | 30x100g
Indyjskie danie z czerwoną fasolą Kidney w sosie pomidorowym Shahi Rajma, 280g
AshokaIndieArtykuł nr: 19300 | 2x6szt
Indyjskie danie z fasolą i cebulą Tadka Dal, 280g
AshokaIndieArtykuł nr: 19301 | 2x6szt
Indyjskie danie z fasolą Mung i czerwoną fasolą Kidney- Delhi Dal Makhani, 280g
AshokaIndieArtykuł nr: 19297 | 2x6szt
Indyjskie danie z ziemniakami i zielonym groszkiem w kremowym sosie Aloo Matar, 280g