Sposób wykonania:
1. Umyj małże w słonej wodzie i ugotowuj je. Przykryj pokrywką lub umieść je w miejscu z dala od światła słonecznego.
2. Usuń skórkę z pomidorów koktajlowych i pokrój je na 4 równe części, a następnie posiekaj na kawałki o grubości 2 mm.
3. Umyj i pokrój ostrą papryczkę i czosnek.
4. Umyj i obierz krewetki. Wytnij mątwy w rozmiarze 1,5 x 6 cm.
5. Nasmaruj garnek oliwą z oliwek. Podsmaż zmiażdżony czosnek i ostrą paprykę, a następnie smaż wszystko na małym ogniu przez około 1,5 minuty (aż poczujesz zapach).
6. Usmaż małże, małże krótkoszyjne, mątwe i krewetki na dużym ogniu. Gdy małże się otworzą dodaj białe wino i smaż jeszcze przez 1 minutę.
7. Dodaj 2 pomidorki cherry i sos Barilla Arabiata, a następnie smaż przez kolejną minutę.
8. Gdy alkohol odparuje, wlej wodę (300ml) i zagotuj. Dodaj zupę AnSungTangMyun i bazę do zupy w proszku, gotuj przez 4 minuty.
9. Przelej zupę do miski i polej oliwą, następnie pokrojoną natką pietruszki.