WróćWydrukuj

Chapaguri

Składniki:

• 1 opakowanie zupki Chapaghetti
• 1 opakowanie zupki Neoguri (ostra / łagodna)
• 6 szklanek wody (ok. 1,1l)

Sposób wykonania:

1. Zagotuj wodę w garnku.
2. Kiedy woda zacznie się gotować, umieść w garnku oba makarony (Chapaghetti i Neoguri) oraz obie mieszanki warzyw.
3. Gotuj przez ok. 4,5 minuty, odlej wodę zostawiając ok. 1/2 szklanki.
4. Dodaj bazę do zupy Chapaghetti oraz torebkę z olejem roślinnym.
5. Dodaj połowę torebki z bazą do zupy Neoguri i wszystko dobrze wymieszaj przez około 30 sekund.
6. Przełóż na talerz i ciesz się pysznym daniem!

Polecane produkty do przyrządzenia posiłku:

#8741 Zupa instant Chapaghetti 140g
#8719 Zupa instant Owoce morza, łagodna 120g
#8703 Zupa instant Owoce morza, ostra 120g
Przepisy Gotowanie