Skład |
---|
Składniki tortilla: MĄKA PSZENNA 66%, woda, olej rzepakowy, stabilizatory: gliceryna, karboksymetyloceluloza sodowa, guma guar; substancja spulchniająca: węglan sodu, difosforany; sól kuchenna, kwas: kwas jabłkowy; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; dekstroza, substancje konserwujące: propionian potasu, sorbinian potasu. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Składniki sos pomidorowy: pomidory 34%, woda, cebula 12%, czerwona papryka 7.8%, zielona papryka 7.8%, koncentrat pomidorowy 5.8%, aromat, ocet spirytusowy, sól kuchenna, cukier, modyfikowana skrobia, koncentrat soku z cytryny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. Składniki mieszanka przypraw: bułka tarta (MĄKA PSZENNA, woda, drożdże, sól kuchenna), maltodekstryna, sól kuchenna, przyprawy, LAKTOZA, cebula, czosnek, ekstrakt z przypraw, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; kwas: kwas cytrynowy. |
Alergeny |
---|
mleko, pszenica |