Makaron: MĄKA PSZENNA (USA/Australia), skrobia ziemniaczana, olej palmowy, mieszanka przypraw (olej ryżowy, cukier, substancja słodząca: E420; KAŁAMARNICA, ANCHOIS, emulgator: E322 (zawiera SOJĘ), KREWETKI), sól, ziarna w proszku (SOJA, JĘCZMIEŃ), tokoferol w płynie (przeciwutleniacz: E306; emulgator: E322 (zawiera SOJĘ)), regulatory kwasowości: E339, E501, E500; ekstrakt z zielonej herbaty (oligosacharydy, katechiny, regulator kwasowości: E330), barwnik: E101.
Przyprawa do zupy: mieszanka przypraw (maltodekstryna, sól, TUŃCZYK, hydrolizowane białko roślinne (SOJA, PSZENICA), cukier, MUSZLE JAKUBA, MAKRELA, ANCHOIS, BONITO), sól, cukier, glukoza, mieszanka przypraw (pieprz czarny, papryczka chili, maltodekstryna, emulgator: E322 (zawiera SOJĘ)), suszone algi morskie, karmel w proszku (maltodekstryna, barwnik: E150c), wzmacniacze smaku: E627, E631; olej rzepakowy.
Przyprawa (płatki): frytowane CIASTO RYBNE (MĄKA PSZENNA, CZARNIAK, olej palmowy, KAŁAMARNICA, emulgator: E322 (zawiera SOJĘ)), suszone CIASTO RYBNE (CZARNIAK, skrobia ziemniaczana, SKROBIA PSZENNA), marchew, cebula, algi morskie |