Makaron: MĄKA PSZENNA (USA/Australia), skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sól, ziarna w proszku (SOJA, JĘCZMIEŃ), mieszanka przypraw (KAŁAMARNICA, maltodekstryna, ANCHOIS, KREWETKI, SOS RYBNY (TUŃCZYK, DORADA), SOS SOJOWY)), tokoferol w płynie (przeciwutleniacz: E306; emulgator: E322 (zawiera SOJĘ); regulator kwasowości: E339; ekstrakt z zielonej herbaty (oligosacharydy, katechiny, regulator kwasowości: E330), barwnik: E101.
Przyprawa do zupy: mieszanka przypraw (maltodekstryna, hydrolizowane białko roślinne (SOJA, kukurydza, PSZENICA), MUSZLE, sól, cukier, MUSZLE JAKUBA, ekstrakt z drożdży, KAŁAMARNICA, TUŃCZYK, ANCHOIS, BONITO)), sól, mieszanka przypraw (maltodekstryna, papryczka chili, pieprz czarny, czosnek, emulgator: E322 (zawiera soję)), wzmacniacze smaku: E627, E631; cukier, mąka kukurydziana, karmel w proszku (maltodekstryna, barwnik: E150c).
Przyprawa (płatki): CIASTO RYBNE (CZARNIAK, SKROBIA PSZENNA), skrobia ziemniaczana, glukoza, KAŁAMARNICA), kapusta, algi morskie |